УКР РУС

"Було відчуття, що Шевченко мене стукне": журналіст пригадав хамський наїзд легенди Динамо

1 січня 2023 Читать на русском

Інсайдер та блогер Костянтин Андріюк розповів про неприємний епізод з володарем "Золотого м'яча" Андрієм Шевченком.

"Перший матч групового етапу Ліги Європи сезону 2011/12 проти Сток Сіті Динамо зіграло 1:1. Мене це кольнуло, адже це серйозний сигнал, що кияни можуть не вийти із групи. Я чекав на відповіді на кшталт: "це серйозно", "ми боротимемося". Приходить Шевченко – ллє якусь воду, каже банальщину.

"УЄФА не буде вступатися за Павелка": журналіст розповів про таємничий дзвінок, який отримав Шевченко

Я намагаюсь вичавити з нього хоч якусь фразу, мені закидали, що я неправий. Я його не ображав, не принижував, а намагався на щось вивести. Ставлю третє питання: "У команди перший удар у площину воріт був на 35-й хвилині – не вважаєте, що до цього треба серйозно поставитися?".

А він мені: "Що ти хочеш від мене, ось що ти від мене хочеш?". З таким наїздом було відчуття, що він мене стукне. Відверто кажучи, я розгубився від того, що людина почала мені хамити. Я після цього з ним ніде не перетинався", – розповів Андріюк в інтерв'ю SportArena.

Нагадаємо, у тому сезоні суперниками Динамо у групі були також Бешикташ та Маккабі Тель-Авів. "Біло-сині" не змогли вийти в плей-офф, посівши у підсумку третю сходинку.

Місце для Шевченка, крах піренейців і захисника кривавого режиму: 10 тренерів, які залишилися без роботи після ЧС-2022