УКР РУС

"Було сказано багато лайна про мене": Лєвандовскі ображений на Баварію, але не через загравання з Холандом

30 липня 2022 Читать на русском

Роберт Лєвандовскі привідкрив завісу над своїм бажанням переїхати з Баварії в Барселону.

"Мій відхід жодним чином не стосувався Холанда. Я той хлопець, для якого головне правда, навіть якщо не зовсім приємна для мене. Я не хочу говорити про те, що саме сталося. Але ні, я не бачив проблеми, якби Холанд приєднався до мюнхенської Баварії.

Баварія офіційно підписала 17-річного вундеркінда, покликаного замінити Лєвандовскі – сума трансферу вражає

У мене були дуже добрі стосунки з товаришами по команді, з персоналом, з тренером, і усіх цих речей мені не вистачатиме, бо я чудово провів час там. Ми були не тільки друзями на полі, але й чимось більшим. Але, зрештою, цей розділ закінчився, і я відкриваю новий розділ у своєму житті і новий розділ у своїй кар'єрі. Зараз найкращий час, щоб піти з Баварії і приєднатися до Барселони.

Я відчуваю, що у правильному середовищі, у правильному місці. Упродовж останніх тижнів з Баварією було багато політики. Клуб намагався знайти аргумент, чому вони можуть продати мене, бо раніше це було важко пояснити вболівальникам. І я повинен був прийняти це, хоча там було сказано багато лайна про мене. Багато неправди, але, зрештою, я знав, що фанати навіть у цей період все ще мене дуже підтримують", – наводить слова Лєвандовскі Goal.

Барселона і Ювентус розписали яскраву нічию – Дембеле забив два розкішні індивідуальні голи, Лєвандовскі знову мовчав