УКР РУС

"Були розмови, що я можу змінити прописку": Безус – про два голи після величезної паузи і потенційне повернення в збірну

13 квітня 2021 Читать на русском

Хавбек Гента Роман Безус прокоментував свій дубль у ворота Шарлеруа (4:0).

"Мої два голи до 8 хвилини помітно додали Генту впевненості і розкутості на час, що залишився. Якщо не помиляюсь, востаннє двічі забивав в серпні 2019 року в поєдинку з Ейпеном. Матч проти Шарлеруа точно був одним з найкращих для Гента в сезоні. У нас багато що виходило в командних діях, ми створювали моменти, в загальному, контролювали гру і довели її до логічного завершення. Перемога в останньому турі регулярки гарантує нам продовження боротьби за місце в єврокубках. Так, є ще одна лазівка, при якій нас влаштує і нічия, але такий варіант не варто сприймати серйозно, оскільки там повинні скластися відразу кілька умов. На це розраховувати ми не хочемо.

Маліновський став лідером рейтингу CIES за останній місяць – позаду залишились Бензема, Горецка та інші зірки

Нестабільність Гента – це питання усього сезону. Спочатку у нас були великі плани, проте за короткий період в Генті змінилося три головних тренера, при цьому у кожного була своя філософія, своя структура гри. Плюс, в нашій команді з'явилося близько 10-ти нових футболістів, яким потрібен був час, щоб освоїтися. Можливо, це головні причини не зовсім тих результатів, яких від нас чекали. Були розмови про те, що я можу змінити прописку, але ми поспілкувалися з наставником, він дав мені шанс, і я постарався ним скористатися.

Повернення в збірну України? Я прекрасно розумію, що це буде непросто, але зараз потрібно робити все, що від мене залежить, а там як Бог дасть", – резюмував Безус в коментарі Команда№1.

Реал підтвердив слабке місце Барси та Мессі, розкішні Маліновський і Бензема, Лінгард веде Вест Хем в ЛЧ – огляд вікенду