УКР РУС

"Були гіршими за Шахтар": Кассано висміяв Інтер за виступи у Лізі чемпіонів

2 березня 2021 Читать на русском

Колишній нападник збірної Італії та цілої низки місцевих клубів Антоніо Кассано розкритикував виступи Інтера у поточному сезоні.

"Протягом останніх п'яти матчів Еріксен, як і весь Інтер, грає в інший футбол. Два з половиною місяці тому клуб знайшов упевненість. Але у футбол грає не Інтер, а Аталанта. Інтер опускається дуже низько, чекає, коли суперник почне пресингувати, а потім закидає м'яч на Лукаку.

Ліверпуль підготував 30 млн євро на зірку Серії А і вибив із боротьби інший топ-клуб

Інтер зобов'язаний виграти Скудетто і зробить це, але вони не показують хороший футбол. ПСЖ і Манчестер Сіті грають. Інтер же був просто смішний в Лізі чемпіонів, вони виступили гірше Шахтаря. Інтер досі не грає добре, особливо – в Європі. А в Італії ти виходиш на поле раз в тиждень.

Якщо Конте допускає гучні помилки, то це його проблема. Він не розуміє, що він не Гвардіола? Гра для Ліги чемпіонів? Він приймає нас за ідіотів, але я не дурний. Чемпіонат Італії посередній, а Європа – це щось інше", – зазначив Кассано у ефірі Bobo TV.

Нагадаємо, Інтер вилетів з Ліги чемпіонів, не отримавши навіть путівки до Ліги Європи, а в Італії випереджає Мілан на 4 пункти.

Маліновський гарно б'є по п'ятах Юве, Барса тріумфально прогнулась, чемпіони з невезіння і вічна тема МЮ – огляд вікенду