УКР РУС

Буффон підтвердив, що вів переговори про трансфер у Шахтар: "Цей досвід мені здавався привабливим"

1 лютого 2022 Читать на русском

Легендарний італійський голкіпер Джанлуїджі Буффон справді міг опинитися в чемпіонаті України.

"Єдиною командою на пострадянському просторі, з якою я розмовляв безпосередньо, був донецький Шахтар. У 2015 чи 2016 році. Ми з Луческу поговорили. Цей досвід мені здавався привабливим.

Трансферний дедлайн, зима 2022: Барса підписала Обамеянга, Дембеле залишається, провал Ліверпуля, активні Юве і Ньюкасл

Проти Шахтаря я грав із Ювентусом. Це конкурентоспроможна команда, яка грає у Лізі чемпіонів. Так, можливо, їй важко пройти стадію 1/8, але це якісна команда з високим індивідуальним класом гравців. Вони грають у Лізі чемпіонів та можуть вилетіти у першому раунді плей-офф, а можуть дійти до фіналу. А мене саме це й цікавить.

Дивитись Лігу чемпіонів – одне задоволення! Насолоджуйся найкращими футбольними матчами разом із Żubrówka Czarna. Вболівай за свою команду з брендом для тих, хто хоче справжнього. Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Мені нецікаво грати в найсильнішій команді, бо, мабуть, у найкращій команді я вже грав. Це було в Юве 2005 року – найсильніша команда. Мені цікаво грати за тих, хто бореться за титули та може їх виграти. Щоб я знав, що якщо я туди потраплю, ми зможемо чимало досягти", – розповів Буффон в ефірі YouTube-каналу Нобеля Арустамяна.

Буффон досі шкодує через найганебнішу помилку: мрії про ЧС були блефом, дивовижний трансфер Ювентуса та порада Ілічічу