УКР РУС

"Будувати команду без Роналду – надзвичайний виклик", – Лопетегі про нового лідера та кіпера для Реала

31 липня 2018 Читать на русском

Головний тренер мадридського Реала Хулен Лопетегі поділився своїми думками про підготовку "вершкових" до нового сезону напередодні спарингу проти Манчестер Юнайтед у рамках Міжнародного кубка чемпіонів.

Товариські матчі
завершено
-

Відхід Кріштіану Роналду з мадридського Реала зробив перші тижні Хулена Лопетегі на посаді головного тренера інтенсивнішими. Фахівець будує нову команду навколо Гарета Бейла, повідомляє Marca.

"Коли я підписав контракт, то Кріштіану все ще належав Реалу, але швидко заявив про намір піти. Для тренера надзвичайний виклик – зробити успішну команду без португальця. Я визнаю, що він є одним із найкращих гравців в історії мадридського Реала, а клуб оцінив його внесок і дозволив статися відходу.

Талліннський тест – як відбуваються проби на нову "дев'ятку" Реала

Ми впевнені, що Бейл чудово проведе наступний рік і маємо багато очікувань від нього. Працюватимемо разом із ним, щоб набрати топ-форму. Ми в захваті від наявного складу та впевнені, що боротимемося за всі трофеї. У Реалі інакше не може бути. Ми хочемо бути найкращою командою на полі. Не прийде чи піде гравець – я залишусь щасливим тренером. Будувати гіпотези не має потреби. Ми маємо підбір виконавців, який може впоратися з вимогами Реала.

Важливою є підготовка до сезону в усіх аспектах. До матчу з МЮ (у середу вночі – Футбол 24) ми підійдемо в належному стані. Щоправда, ми мали трохи менше часу на підготовку, ніж вони, тому маємо відповідати обставинам і потім продовжити підготовку до Суперкубку Європи – першого великого випробування в сезоні. Те, що ми уникнули травм, вже велике досягнення.

Лунін відчув топ-клас у Реалі: Лопетегі змусив тренуватись попри шалений шторм – фото дня

Кейлор Навас? Я говорив із ним і радий, що він тут. Більше немає чого коментувати. Кейлор є важливим гравцем Реала впродовж кількох сезонів і ми хочемо, щоб так і було надалі", – зазначив Лопетегі.

Нагадаємо, що вже 1 серпня мадридці проведуть свій перший поєдинок під керівництвом 51-річного фахівця. Матч Манчестер Юнайтед – Реал Мадрид розпочнеться о 03:00.