УКР РУС

"Буду розмовляти з футболістами": Кривенцов назвав прикру причину втраченої Металістом 1925 перемоги над Львовом

16 жовтня 2022 Читать на русском

Головний тренер харківської команди Валерій Кривенцов підбив підсумки матчу з "містянами" (2:2).

"Я ще до гри казав гравцям, коли ми готувались до матчу, що Львів дуже організована команда, з характером і бійцівськими якостями. Ми попереджали своїх футболістів, що буде саме так. Ми зіграли за двома схемами, перший тайм нам вдався, двічі забили та створювали моменти, контролювали хід гри.

Кривенцов виділив низку команд, які можуть наробити шуму в УПЛ, і назвав потенційного чемпіона

Коли повели в рахунку, ми трансформували тактичну схему та перейшли на гру у три центральних захисники. Намагались зіграти на результат, але пропустили необов'язковий гол, і ще суперник мав моменти. Мене непокоїть, що ми програємо велику кількість єдиноборств. З таким браком важко розраховувати на якісь серйозні завдання. Перший тайм нам у залік, а ось щодо другого будемо розбиратися.

Буду розмовляти з футболістами, ми змінили трошки схему, але не всі до кінця правильно її виконували, не розуміли, що повинні були робити. Є деякі ігри, коли треба переходити на цю схему. Я вирішив, коли вели у рахунку, що треба перебудуватися на цю схему. З гравцями ми її відпрацьовували на тренуваннях, але не все вийшло. Будемо аналізувати та ставати сильнішими", – цитує Кривенцова офіційний сайт харків'ян.

Нагадаємо, Металіст 1925 розійшовся миром зі Львовом (2:2) і після 7-ми турів йде у турнірній таблиці УПЛ дев'ятим з 9-ма очками.

Львів розписав бойову нічию з Металістом 1925 – пенальті і вилучення Мартинюка та гольове невезіння команди Дулуба