УКР РУС

Будківський пояснив, чому змінив Зорю на Десну

10 січня 2020 Читать на русском

Форвард Десни Пилип Будківський прокоментував свій трансфер до чернігівської команди.

"В якійсь мірі змінити клуб було моїм рішенням. Я хотів довести, що можу приносити користь Зорі, але у відпустці мені сказали, що не беруть на збори, тому сенсу залишатися в Зорі, я не бачив. Напевно, не виправдав очікувань Віктора Скрипника. Не вийшло реалізувати весь свій потенціал. Хоча наставник давав мені шанс.

Будківський офіційно перейшов у Десну

Обрав Десну, тому що я особисто спілкувався з головним тренером, який вселив у мене впевненість. Десна ставить перед собою високі цілі, тому виступати за такий клуб почесно. У чернігівців добре поставлена ​​гра, тому мені нічого не залишається, окрім як наполегливо працювати, щоб швидше влитися в колектив.

Класно було б зіграти в команді Андрія Шевченка. "Синьо-жовті" чудово пройшли відбірковий турнір, що дає привід для оптимізму перед майбутнім Євро-2020", – поділився Будківський в коментарі Команда№1.

Нагадаємо, Будківський приєднався до Десни у зимове трансферне вікно. До зимової перерви в УПЛ Будківський захищав кольори Зорі. У команді Віктора Скрипника нападник не мав стабільної ігрової практики – він зіграв 10 матчів у чемпіонаті України і забив 1 гол.

Найкращий бомбардир Динамо та колишня надія України – гравці УПЛ, які влітку 2020 року можуть стати вільними агентами