УКР РУС

Будківський без особливої радості пригадав свою кар'єру в Шахтарі

27 грудня 2020 Читать на русском

Екс-форвард Шахтаря, а нині нападник Десни Пилип Будківський шкодує, що свого часу продовжував контракт з донецьким клубом.

"Особисто я при Луческу півроку просто тренувався в Шахтарі. Був у команді, але не потрапляв до заявки – тільки тренувався. Не дали нікому шансу зіграти в офіційному матчі, я за весь час з'їздив тільки на одні збори. І то навіть у товариській грі вже при Фонсеці не потрапив до заявки – це відразу було зрозуміло, що до побачення. Чи є образа? Ну, як образа... Образа на самого себе, що продовжував ці контракти, можна було просто не продовжувати. Потрібно було потерпіти, але так сталося – пішов в оренди.

"Перехід в Анжи – необдумане рішення, я мав грати в Трабзонспорі": Будківський розповів про зірвані трансфери

Тоді український футболіст повинен був бути на дві голови сильнішим за бразильського, щоб грати у Шахтарі. Наприклад, Маліновський тоді отримав важку травму, хрестоподібні зв'язки, в Генку вже проходив реабілітацію. У Шахтарі, напевно, не повірили, що він вже буде на тому рівні після такої травми – вирішили на ньому так заробити. У Зінченка інша ситуація – півроку не грав, потім десь в Уфі, і мені складно говорити, чому у нього не склалося в Шахтарі", – цитує Будківського Sportarena.

Пилип перебував у структурі Шахтаря у 2012-2018 роках, але майже весь час провів у орендах.

"На Шахтар не ображаюся": Тарас Качараба – про лідерство у Словані, рівень Монзуль, Яремчука і чеських "Мужиків"