УКР РУС

"Будеш мене вчити української?" – Селезньов про мову, обіцянку Шовковського і трансфер у шоу з Козловським

8 вересня 2018 Читать на русском

Нападник збірної України Євген Селезньов напередодні матчу Ліга націй проти Словаччини знявся в імпровізованому інтерв'ю на 3-х з президентом Руху Григорієм Козловським та Романом Бебехом.

Збірна України поселилась в "Гранд готелі" Козловського, прибувши у Львів. Там же і відбулась розмова, яку організував Footballhub. "Ти українською будеш?" – жартома спитав Селезньов свого співрозмовника на початку.

Словаччина – другий суперник України в Лізі націй, який скривдив Ярмоленка та компанію у відборі до Євро-2016

"Ти будеш вчити мене українською розмовляти? Дуже добре зустріли. Чекав, коли приїдемо у Львів. Петрович зустрів дуже тепло. Прийшов у лазню", – спробував повправлятись в українській мові Селезньов. Козловський продовжив: "Я тебе вчу 10 років. Колись таки навчу. Він був чемний, Алло (дружина футболіста – прим. "Футбол 24"). Розмовляв тільки українською".

Селезньов продовжив: "Їсти дали? Так нагодували, Пепсі зіро – все є. Натуральне, не підробне. Гаряче серце тільки у Львові. Підйом після перемоги над чехами? Давайте не забігати перед наступною грою, я і перед першим матчем не загадував.

Пісня новачка від Шовковського? Як тренер ж він вперше. Олександр Володимирович пообіцяв особисто заспівати, якщо ми переможемо Словаччину. Кліп? Я думаю, Григорій Петрович все організує нам.

Узгоджується перехід у Рух? Ми давно говоримо. Та Дніпро – це пріоритет. Як я буду поруч з Козловським султаном? Султан поки він, я ближчий до народу, я простий. Я ще років 2 постараюсь пограти в Туреччині. Подивимось по здоров'ю. Переселимо мене до Львова? Дайте мені додому в Донецьк повернутись. Я ж народився там.

Головне, щоб Богданович (Маркевич – прим. "Футбол 24") був поруч. Він і живе поруч? Все. На самокаті один до одного можна їздити, так? Я такий радий був його побачити на тренуванні. "Богданович", – кричу".

Які слова українською вже знає Селезньов? "Чемний" дуже запало. Шкварки я знав з дитинства". Козловський: "Він уже десь 12 слів вивчив українських".

Скільки Селезньов важив узимку перед трансфером в Акхісар? На думку Козловського, було цілих 98 кг, Євген наполягає на 95-ти. Зараз схуд до 87,5. "Це моя оптимальна вага. Я думаю, ще 3 роки готовий пограти на такому ж рівні, а там здоров'я покаже".

Наші за кордоном: Сюрприз від Яковенка, плювок Селезньова, черговий гол Петряка