УКР РУС

"Буде набагато складніше, ніж із чехами": Яремчук оцінив власні шанси зіграти у матчі Україна – Словаччина

8 вересня 2018 Читать на русском

Форвард бельгійського Гента та збірної України Роман Яремчук коротко прокоментував для "Футбол 24" підготовку до матчу 2 туру Ліги націй Україна – Словаччина.

– Романе, як відбувається підготовка до Словаччини? Наскільки вам тренер дає надію на те, що ви завтра зіграєте вдруге поспіль?

– Важко сказати. Хто вийде у старті, дізнаємося в день матчу. Зараз це спрогнозувати нереально, адже до поєдинку – практично доба. Готуються усі. У нас велика команда, багато гравців високого рівня, хороша конкуренція. Побачимо завтра.

Україна – Словаччина: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

– Розбираючи суперників, на яких моментах Шевченко акцентував увагу?

– Словаччина – складний суперник. У них багато топ-футболістів – Шкртел, Гамшік, Мак. Грають дуже грамотно. Це буде матч, набагато складніший, ніж із чехами.

Інтерв’ю "Футбол 24" із Романом Яремчуком, який став 16-м дебютантом збірної України у тренерський період Андрія Шевченка, читайте незабаром.

Нагадаємо, Україна дебютувала у Лізі націй виїзною перемогою над Чехією. Наступний матч підопічні Андрія Шевченка проведуть у Львові, 9 вересня, проти збірної Словаччини. Початок о 16:00. Текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Словаччина – другий суперник України в Лізі націй, який скривдив Ярмоленка та компанію у відборі до Євро-2016