УКР РУС

Брюгге – Динамо: де дивитися матч 1/16 Ліги Європи

24 лютого 2021 Читать на русском

Брюгге приймає Динамо у вирішальній грі 1/16 фіналу ЛЄ. Коли і де дивитися матч Ліги Європи, підкаже "Футбол 24".

Динамо має забивати Брюгге після результативної нічиєї в Києві. Кияни ще ніколи не перемагали нинішнього лідера чемпіонату Бельгії – дві домашні мирові та одна поразка. Цього разу для проходу вистачило б і нічийного підсумку 2:2, 3:3 тощо. Матч, як і онлайн-трансляція Брюгге – Динамо на "Футбол 24", стартує о 22:00. В історії протистояння чинних чемпіонів Бельгії з українськими командами, до слова, повна рівновага: по 4 перемоги, 8 мирових.

Брюгге – Динамо: прогноз на вирішальний матч 1/16 ЛЄ

Водночас у рідних стінах вони поступилися нашим клубам лише раз. Цікаво, що "чорно-сині" тільки в одному випадку з 5 змогли подолати раунд 1/16 фіналу другого за престижністю єврокубка, тоді як динамівці йшли далі у 4 дуелях з 6. Трапився бельгійський успіх у сезоні 2014/15. Найкращим результатом для обох команд залишається потрапляння у чвертьфінал турніру.

Брюгге – Динамо: де дивитися матч ЛЄ

Звітний поєдинок в Україні показують відразу кілька трансляторів. Дивитися матч Брюгге – Динамо онлайн можна на Volia Football 1, де після гри стартує студія, а також на платформі oll.tv. У прямому ефірі зустріч транслюватиме і телеканал "Футбол 2". О 21:00 там же запланована студія "Шлях до Гданська".

Також зустріч у прямому ефірі можна переглянути і в інших країнах, зокрема: Великій Британії (BT Sport Player), Греції (Cosmote Sport 9), Німеччині, Канаді (DAZN), Росії (Матч Футбол 3), Румунії (Digi Sport 2), Польщі (Polsat Sport Premium 4), Франції (RMC Sport live 9), Нідерландах (ESPN 5), Білорусі (Belarus 5) тощо.

Нагадаємо, Брюгге через коронавірус втратив тренерський штаб, а також більшість незамінних лідерів середини поля та атаки, тому Динамо отримало розкішний шанс скористатися проблемами провідного бельгійського клубу.