УКР РУС

Брентфорд у компенсований час вирвав перемогу над Уотфордом

10 грудня 2021 Читать на русском

Вольова перемога Брентфорда над Уотфордом (2:1) у 16-му турі АПЛ підняла "джмелів" у першу десятку турнірної таблиці. Звіт читайте на "Футбол 24".

Брентфорд у домашній зустрічі проти Уотфорда відкривав 16-й тур АПЛ. Обом командам була потрібна перемога, адже господарі в останніх двох турах виграти не змогли – гості ж після розгрому МЮ зазнали поразок у трьох матчах поспіль. Від зони вильоту "оленів" відділяли лишень три очки.

Тоттенхем продовжує страждати через спалах коронавірусу – найближчий матч в АПЛ також перенесений

В першому таймі команди створили по одному реальному моменту. "Джмелі" могли відкрити рахунок на 21-й хвилині внаслідок контратаки з лонгболом Мбеумо на хід Баптісту. Той увірвався на правий кут воротарського й пробив, але голкіпер парирував. Уотфорд відповів на 24-й – і це був гол! "Олені" заробили кутовий, Клеверлі виконав подачу, а Бонавентуре замкнув. 0:1!

В другому таймі Брентфорд перехопив ініціативу, але тиск підопічних Томаса Франка не конвертувався у велику кількість моментів. Щоправда, він конвертувався у гол на 84-й хвилині: Яннельт пройшов правим флангом і подав у центр штрафного, Форсс скинув м'яч на дальню стійку, а Янссон вколотив його у сітку – 1:1! У компенсований же час господарі ще й заробили пенальті за фол проти Годдоса. Мбеумо на 90+5-й хвилині впевнено реалізував 11-метровий, встановивши остаточний рахунок у зустрічі – 2:1.

Таким чином, Брентфорд набрав 20 очок і піднявся на дев'яте місце в турнірній таблиці АПЛ. Уотфорд з 13 заліковими балами залишився на сімнадцятій сходинці.

Джеррард повертається в Ліверпуль, дербі Мадрида, Моурінью проти Коваленка і співавтора перемоги у ЛЧ: анонс євровікенду