УКР РУС

"Бойко повинен бути холоднокровнішим", – Саленко занепокоєний кондиціями голкіпера Динамо перед матчем з Олімпіакосом

21 лютого 2019 Читать на русском

Екс-форвард Динамо Олег Саленко поділився очікуваннями від матчу-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між Динамо та Олімпіакосом.

"У мене хороші передчуття щодо цього матчу. Суджу за станом Динамо, по тому, який характер кияни показали в Греції. Головне, щоб в другому поєдинку підопічні Олександра Хацкевича не відкривалися, щоб намагалися грати на контратаках. Динамо заб'є гол і пройде.

Динамо – Олімпіакос: анонс матчу-відповіді 1/16 Ліги Європи

Очевидно, що Олімпіакос – не провідна команда Європи. Так, вдома греки завжди агресивні, завжди рвуть і метають, особливо, в першому таймі. Мене стривожив той факт, що оборона Динамо спочатку провалювалася. Але в цілому кияни витримали. Як відомо, на виїзді грецькі команди грають слабше. У Києві вони хвилин тридцять будуть прокидатися, вести розвідку. Цим потрібно скористатися.

І не обов'язково Соль повинен забивати – зараз часто так буває, що форварди відволікають захист, відводять за собою, а ворота вражають хавбеки. У Динамо вони молоді і поки добре біжать. Що стосується Бойка, то йому потрібно бути холоднокровнішим. У нього проблема – гра ногами, але головне не припускатись дурних помилок і все буде нормально", – цитує Саленка Команда№1.

Динамо – Олімпіакос: у 3-х випадках кияни йшли далі після 2:2 у першому матчі – єврокубкова історія "біло-синіх"