УКР РУС

"Боснія справді гратиме проти Росії? Тут точно щось смердить": іменитий тренер засудив продажність футбольних чиновників

10 вересня 2022 Читать на русском

Боснійський тренер Вахід Халілходжич щиро не розуміє, як місцева футбольна Асоціація дала згоду на проведення товариського матчу проти країни-агресора – Росії.

"Боснія і Герцеговина справді гратиме проти Росії? Ну хіба УЄФА та ФІФА не проти цього. За цим ховається щось більше, тут точно щось смердить. Не знаю…

"Хто з'явиться на матчі проти росіян, більше не зможе ступити в нашу країну": вогняна заява ветерана збірної Боснії

У той час, коли весь світ засуджує Росію за те, що відбувається в Україні, надходить звістка, що ми зіграємо з ними товариський матч. Я справді здивований і не знаю, що ще сказати наразі. Це нас нікуди не приведе. Іноді у мене виникає враження, що окремі особи в Боснії роблять все, щоб зруйнувати її за всяку ціну. І в економічному, і в спортивному плані", – резюмував Халілходжич в інтерв'ю Reprezentacija.

Нагадаємо, боснійці підтвердили, що проведуть товариський матч з окупантами 19 листопада у Санкт-Петербурзі. За інформацією ЗМІ, футбольна асоціація гостей отримає від росіян "донат" у розмірі 200 тисяч євро, але низка зірок команди збирається бойкотувати гру.

"Серби хочуть зруйнувати місцевий футбол": чому боснійська Федерація погодилася на товариський матч із Росією?