УКР РУС

Бос після поразки від Тоттенхема: Зараз найкраще, що з Борусією може статись – це дербі з Шальке

22 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Борусії Дортмунд Петер Бос прокоментував поразку команди Ярмоленка в матчі 5 туру Ліги чемпіонів.

"Після того, як Тоттенхем зрівняв, було видно: мої гравці просто не вірять в те, що ще можуть щось змінити у цьому матчі. Не думаю, що питання у відсутності витривалості. Нам не вистачає впевненості в собі.

У чому Карпати нагадують... нинішню Борусію Д, і це не дуже добре

У першому таймі ми гарно тримались, були дуже компактні в обороні, створювали моменти і забили гол. Коли рахунок став нічийним, все змінилось. Це був гол після нашої помилки. Треба відверто визнати, що потім наш футбол вже не був на рівні.

Подібні індивідуальні помилки не повинні траплятись на нашому рівні. Нам просто не вистачає впевненості в собі. Якщо ти не виграєш так довго, то це логічно. Я пишався своєю командою після першого тайму, але після 1:1 стало видно, що межа є дуже тонкою.

Сподіваюсь, що Крістіан Пулішіч буде готовий до суботнього дербі. Не думаю, що це фінал, але точно дуже важливий матч. Усвідомлюю, яке значення має цей матч.

Думаю, що дербі проти Шальке, ймовірно, є найкращим, що може з нами зараз трапитись. Можливо, нам не треба працювати над психологічним станом, а потрібен матч, який сам додасть впевненості. Ми повинні виграти це дербі. Просто зобов'язані виграти", – цитує Боша офіційний сайт Борусії Д.

Борусія Дортмунд – Тоттенхем – 1:2– Відео голів та огляд матчу