УКР РУС

РБ Лейпциг програв Хоффенхайму, Уніон тріумфував у берлінському дербі, Борусія Д врятувала перемогу зі Штутгартом

20 листопада 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У суботу 12-й тур чемпіонату Німеччини продовжило шість матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 12-й тур

Армінія – Вольфсбург – 2:2

Голи: Окугава, 11, Клос, 53 (пен.) – Вегхорст, 62, Нмеча, 63

Байєр – Бохум – 1:0

Гол: Адлі, 4

Борусія Д – Штутгарт – 2:1

Голи: Мален, 56, Ройс, 85 – Массімо, 63

Борусія М – Гройтер Фюрт – 4:0

Голи: Хофман, 9, 57, Нойхаус, 28, Плеа, 43

Хоффенхайм – РБ Лейпциг – 2:0

Голи: Самассеку, 12, Даббур, 68

Уніон Берлін – Герта – 2:0

Голи: Авоньї, 9, Тріммель, 30

Баварія сенсаційно програла Аугсбургу перед матчем з Динамо

Армінія вийшла вперед у матчі з Вольфсбургом вже на початку матчу зусиллями Окугави. Одразу по перерві невдаха турнірної таблиці Бундесліги заробив право на пенальті за стрибок Мбабу у ноги супернику – Клос з позначки переграв Кастелса. За дев'ять хвилин "вовки" перевернули все з ніг на голову, забивши протягом хвилини двічі. Як наслідок, бойова нічия 2:2.

Байєр нарешті перервав чотириматчеву безвиграшну серію у поєдинку з Бохумом. Все вирішив єдиний гол, який леверкузенці забили на четвертій хвилині матчу.

Дортмундська Борусія у першому таймі так і не змогла здолати масовану оборону Штутгарта. Зрештою, на 56-й хвилині Мален пробив Флоріана Мюллєра і вивів "джмелів" вперед. Та тішитись довелось недовго – менше ніж за десять хвилин шваби зрівняли. Господарі продовжили тиснути і лише наприкінці матчу добивання Ройса врятувало Борусію від втрати двох очок.

Найгірша команда Бундесліги – Гройтер Фюрт – потрапила під каток менхенгладбахської Борусії. "Жеребці" ще до перерви забили три сухих голи, а після відпочинку Хофман оформив дубль.

РБ Лейпциг неочікувано потонув під хвилями атак Хоффенхайма. 24 удари проти 4 на користь господарів – давно підопічні Джессі Марша не терпіли такої наруги. Хоффе забив по голу на початку кожного з таймів і опустив "биків" вже на шосту сходинку турнірної таблиці.

Останнім матчем дня стало берлінське дербі між Уніоном і Гертою. Вже на початку поєдинку Авоньї вивів "залізних" вперед, а в середині тайму Тріммель подвоїв перевагу своєї команди. "Стара дама" у доданий час огризнулась влучним ударом Пекаріка головою після навісу, однак всюдисущий VAR помітив положення поза грою.

По перерві можна згадати хіба що небезпечний постріл Крузе, на який вчасно відреагував кіпер Герти. Як наслідок, перемогу святкував менш іменитий суперник, який, однак, у турнірній таблиці піднявся вже на п'яту сходинку.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ