УКР РУС

Борусія М – Україна: Петраков – про дебюти Мудрика та Піхальонка, результативні помилки та відновлення травмованих

12 травня 2022 Читать на русском

Головний тренер збірної України Олександр Петраков висловився щодо товариського поєдинку проти Борусії М.

Товариські матчі
завершено
-

"Перший матч, збірна не грала півроку, я не працював півроку. У мене немає запитань до хлопців, на цьому етапі вони молодці, добре все зробили. Помилок дуже багато, будемо їх виправляти. Дуже добра атмосфера. Чесно скажу, у мене навіть сльози на очі накотили, мурашки пішли по шкірі. Дуже добре, що наша нація об’єдналася. Дякуємо українцям, що прийшли й підтримали, дякуємо німцям. Атмосфера була чудова.

Перфоманс Мудрика у дебюті за збірну у відеоогляді поєдинку Борусія М – Україна – 1:2

Я бажаю, щоб цього ніхто не відчував. Я був у Києві з першого дня, коли все це почалося. Сидиш у квартирі й не знаєш, куди прилетить снаряд. Я не боявся, ночував удома, а моя дружина ходила ночувати в бомбосховище, не могла витримати. Це дуже неприємно, нікому не бажаю пережити таке.

Шикарні дебюти Мудрика та Піхальонка? Контрольна гра, не треба робити таких поспішних висновків. Не треба хвалити гравців. Попереду в нас головний поєдинок. Я ще подумаю, кого виставити у складі. Це контрольний матч, а в офіційних усе буде по-іншому. Хлопці забили, я їх похвалив, рухаємося далі.

Помилка Коноплі? У мене немає питань до своїх футболістів. Це внутрішня кухня. Розберемо помилки й будемо йти далі. Стан травмованих? Циганков залишився в Любляні, працює з реабілітологом. Сподіваюся, за три-чотири дні буде в строю. Щодо Артема Довбика, то ми з допомогою Борусії зробили йому МРТ. У нього є невелике пошкодження, тому сьогодні ми поберегли його. Артему потрібно п'ять-шість днів на відновлення", – наводить слова Петракова офіційний сайт УАФ.

Борусія М – Україна: Мудрик та інший сенсаційний дебютант дають перемогу – мільйони для українців і ложечка дьогтю