УКР РУС

Баварія оформила шалений камбек проти Майнца, Борусія Д впевнено перемогла Вольфсбург

3 січня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 14-го туру Бундесліги Баварія видряпала перемогу в Майнца, Вольфсбург на виїзді поступився Борусії Д. Звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 14-й тур

Борусія Дортмунд – Вольфсбург – 2:0

Голи: Аканджі, 66, Санчо, 90+1

Баварія – Майнц – 5:2

Голи: Кімміх, 50, Сане, 56, Зюле, 70, Лєвандовскі, 75 (пен), 83 – Буркардт, 32, Хак, 44

Недільну програму дня у Бундеслізі відкривав поєдинок Борусія Дортмунд – Вольфсбург. У першій половині зустрічі господарі мали кілька шансів відкрити рахунок, однак реалізувати їх ніяк не вдавалось – суперників щоразу рятував голкіпер. Команди пішли на перерву із нульовим рахунком.

РБ Лейпциг здолав Штутгарт і став лідером Бундесліги, Шальке поступився Герті і продовжив безвиграшну серію до 30 матчів

Після перерви "джмелі" вирвались уперед – Санчо навісив з кутового, а Аканджі ударом головою у лівий кут замкнув. "Вовки" багато атакували та безліч разів били по воротах, але робили це безрезультатно. Під завісу тайму ще один поклав Санчо, поставивши у цьому матчі масну крапку – 2:0.

Баварія у рідних стінах приймала аутсайдера турнірної таблиці Майнц. У першій половині зустрічі мюнхенці більше володіли м'ячем та провели вдвічі більше атак, але вдача була на стороні гостей – на 32-й відзначився Буркардт, а під завісу тайму гол у роздягальню забив Хак.

По перерві Ганс Флік кинув у бій свіжі сили та вже на 50-й хвилині це дало свої плоди – Кімміх головою замкнув простріл Лєвандовскі у штрафний майданчик. На 56-й Сане навозив кількох захисників біля карного майданчика і потужно вистрілив у лівий кут воріт – 2:2. Баварці не думали зупинятись на досягнутому і на 70-й Зюле вивів їх уперед. Трохи згодом рефері ще й призначив одинадцятиметровий у ворота гостей. Лєвандовскі не змарнував шанс і збільшив перевагу. Під завісу зустрічі той же Лєвандовскі ще й встиг записати до свого активу дубль. Зрештою, фінальний свисток зафіксував вольову перемогу Баварії – 5:2.

Завдяки цій перемозі мюнхенці випередили РБ Лейпциг на два залікових бали та повернули лідерство у Бундеслізі, натомість Майнц втратив шанс наблизитись до виходу із зони вильоту.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ