УКР РУС

Борусія Д перестріляла Аугсбург у божевільному матчі з 7-ма голами, Байєр втримав перемогу над Борусією М

22 січня 2023 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 16-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 16-й тур

Борусія Д – Аугсбург – 4:3

Голи: Беллінгем, 30, Шлоттербек, 42, Байноу-Гіттенс, 75, Рейна, 78 – Майєр, 40, Райєрсон, 45+2 (аг.), Чоліна, 77

Борусія М – Байєр – 2:3

Голи: Штіндль, 82, 90+3 – Баккер, 21, Адлі, 43, Амірі, 67

Кельн знищив Вердер, Вольфсбург розтрощив Фрайбург, Айнтрахт наблизився до Баварії, Уніон оформив камбек з Хоффенхаймом

У першому матчі дня Борусія Д здолала Аугсбруг. Команди підтримали тренд туру, забивши на двох сім голів. Беллінгем вивів "джмелів" вперед в середині першого тайму, та вже за 10 хвилин гості зрівняли. Шлоттербек подвоїв перед перервою, але за мить до свистка Райєрсон зрізав м'яч у власні ворота і після відпочинку довелось розпочинати все з початку.

Змінити ситуацію вдалось в середині другої сорокап'ятихвилинки – знову господарі вирвались вперед. Та вже за мить Чоліна, який хвилину тому вийшов на заміну, відновив статус-кво. У наступній атаці Рейна зважився на божевільний удар і Борусія знову повела. Захист дортмундців іноді був схожий на прохідний двір, тож шанси зрівняти у баварців залишались. Проте господарі встояли і повернулись на шосту сходинку турнірної таблиці Бундесліги.

У ще одному матчі Байєр на виїзді здолав менхенгладбаську Борусію. Ще до перерви леверкузенці забили два м'ячі, а по перерві закріпили свій успіх. "Жеребці" лише наприкінці поєдинку зуміли розмочити рахунок. Здавалось, зустріч так і завершиться, але у доданий час Штіндль зумів оформити дубль. Часу на камбек господарям не вистачило. "Фармацевти" здобули вже четверту перемогу поспіль і потроху піднімаються у турнірній таблиці.

Баварія та РБ Лейпциг відкрили 2023-й результативною нічиєю – Зоммер дебютував за мюнхенців