УКР РУС

Борусія Д розгромила Уніон і скоротила відставання від Баварії до двох перемог, Хоффенхайм здолав Армінію

13 лютого 2022 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 22-й тур чемпіонату Німеччини завершувало два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 22-й тур

Уніон – Борусія Д – 0:3

Голи: Ройс, 18, 25, Геррейро, 71

Хоффенхайм – Армінія – 2:0

Голи: Хюбнер, 22, Рюттер, 51

РБ Лейпциг впевнено переміг Кельн, піднявшись у зону Ліги чемпіонів

Дортмундська Борусія після розгромної поразки Байєру у попередньому турі вирішила відігратись на Уніоні. Ройс протягом семи хвилин оформив дубль, продемоснтрувавши серйозні наміри "джмелів" забрати три виїзні очки. Очіпка в середині тайму мав зрівнювати, але з його пострілом по центру впорався Кобель. Його візаві незадовго до перерви також продемонстрував клас, не дозволивши Малену вчинити розгром після виходу сам на сам.

За честь нідерландського нападника на екваторі другої сорокап'ятихвилинки постояв Геррейро, довівши рахунок до розгромного. За три хвилини Мьовальд головою вдало замкнув навіс Тріммеля, однак VAR зафіксував порушення в атаці і рахунок залишився без змін. Борусія завдяки вчорашній осічці Баварії з Бохумом скоротила відставання від мюнхенців до шести очок.

Хоффенхайм вийшов вперед у матчі у матчі з Армінією в середині тайму: Хюбнер головою замкнув м'яч у ворота і сфера від поперечини зрикошетила у сітку. Серра мав зрівнювати, коли відгукнувся на простріл партнера, але кіпер Хоффе був напоготові. Хюбнер і Баумгартнер могли завершувати тайм на свою користь, але підвела влучність. Бруннер після відпочинку втратив шанс відновити статус-кво, поціливши у ліву стійку. У відповідь Рюттер ударом в дев'ятку збільшив перевагу господарів до двох голів. Більше у матчі не забивали.

Байєр у матчі з божевільною кінцівкою перестріляв Штутгарт, Баварія сенсаційно поступилась Бохуму