УКР РУС

Борусія Д – Челсі: наставник Мудрика знайшов позитив у поразці в Лізі чемпіонів

16 лютого 2023 Читать на русском

Головний тренер Челсі Грем Поттер прокоментував поразку підопічних від Борусії Дортмунд (0:1) в першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Пропущений гол? Це була контратака після кутового. Ми самі були близькі до того, щоб забити. Борусія Д зламала нас. Це розчаровує, нам потрібно працювати краще. Крім цього, ми були дуже, дуже хороші. Нам просто треба забивати.

Борусія Д – Челсі – 1:0 – відео гола і огляд матчу – Мудрик і Ко на межі вильоту з ЛЧ

Це був дуже сильний виступ, особливо в другому таймі. Челсі створив багато моментів і доклав багато зусиль для взяття воріт, але я розчарований пропущеним голом. Я думав, що ми домінували в другому таймі. Команди пішли на перерву за нічийного рахунку, і ми повинні були перегрупуватися.

Ви бачили реакцію вболівальників. Вони були дійсно позитивно налаштовані, вони бачили гру команди, і влаштували нам фантастичний прийом. Наша команда в процесі розвитку, знаємо, що є багато позитивних моментів, завжди потрібно трохи везіння, але не можна чекати на везіння, потрібно продовжувати працювати. Хлопці фантастично працювали, але ми все ще страждаємо на цю мить.

Я вважаю, що у нас були хороший рух в атаці, чітке розуміння того, як ми хочемо атакувати, і ми входили в потрібні зони. Настрій також був дуже позитивним", – наводить слова Поттера офіційний сайт УЄФА.

Додамо, що зустріч Борусія Д – Челсі завершилась мінімальною перемогою "джмелів". Матч-відповідь відбудеться 7 березня о 22:00.

Челсі програв Борусії Д та повис над вильотом з Ліги чемпіонів – Мудрик позбувся "гальма", але став найгіршим