УКР РУС

Бондар оцінив шанси Шахтаря на вихід в 1/8 фіналу Ліги Європи, порівнявши Маккабі Тель-Авів з Реалом

2 січня 2021 Читать на русском

Захисник "гірників" Валерій Бондар поділився думками щодо майбутнього протистояння проти ізраїльтян у другому за силою євротурнірі.

"На жаль, про Маккабі Т-А поки нічого сказати не можу, не знайомий з її грою. В Ізраїлі грати доводилося лише у складі юнацької збірної. Буде важко, тому що там особливий клімат.

Абу Ханна дав поради Шахтарю щодо протистояння з Маккабі – захисник виділив найгостріших виконавців

Чи є Шахтар фаворитом у цьому протистоянні? На папері, може, і фаворит, але на полі доведеться непросто. Не можна недооцінювати свого суперника. Ось Реал теж, напевно, був фаворитом в наших іграх з ним у Лізі чемпіонів. Але на ділі вийшло по-іншому. Тому ми будемо налаштовуватися на важку боротьбу.

Вважаю, що у нас сильна і гарна команда. Ми здатні ставити перед собою мету дістатися до фінального матчу Ліги Європи. Є мрія виграти трофей. Шахтар у будь-якому турнірі ставить перед собою максимальні цілі", – сказав Бондар у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, Шахтар зустрінеться з ізраїльським клубом в 1/16 фіналу Ліги Європи. Перший поєдинок команда Луїша Каштру проведе 18 лютого на виїзді, матч-відповідь – за тиждень, 25 лютого.

Маккабі Тель-Авів: представлення суперника Шахтаря в Лізі Європи – зупинили Динамо Сьоміна, їх карали Мораєс і Соломон