УКР РУС

Ювентус завдяки хет-трику Роналду здолав Кальярі – "б'янконері" впритул наблизились до Мілана

14 березня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 27-го туру Серії А відбулось кілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Ігрову програму неділі в італійській Серії А відкривав поєдинок Болонья – Сампдорія. У середині першої половини зустрічі господарі вирвались уперед завдяки голу Барроу. Трохи згодом рахунок зрівняв Квальярелла, але під завісу тайму Сванберг повернув перевагу "червоно-синіх".

У другому таймі підопічні Сініші Міхайловіча не збирались зупинятись на досягнутому і на 70-й ще один поклав Соріано. Цей гол став останнім у матчі, і фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Болоньї – 3:1.

Варто зазначити, що для Фабіо Квальярелли цей поєдинок став 400-м у Серії А. У поточному сезоні 38-річний нападник провів 25-ть матчів, у яких відзначився 9-ма голами та одною гольовою передачею.

Ювентус після трагічного вильоту з ЛЧ від Порту зосередився на Скудетто та кубку Італії. Виїзний поєдинок проти Кальярі, який знаходиться у двох очках від зони вильоту, не мав стати серйозною перешкодою на шляху туринців.

Ще до перерви "б'янконері" оформили собі комфортну перевагу в рахунку завдяки хет-трику Роналду, який реалізував пенальті та два поклав з гри. У другому таймі "острів'яни" відквитали один гол зусиллями Сімеоне та Дзаппи, однак це виявилось усе, на що були спроможні господарі. У підсумку – впевнена перемога Ювентуса.

Завдяки набраним трьом пунктам підопічні Андреа Пірло скоротили відставання від Мілана до одного залікового балу (попереду ще Інтер з відривом у 10-ть очок). Кальярі залишився на 17-му місці турнірної таблиці.

Інтер вигриз перемогу над Торіно, Рома після тріумфу з Шахтарем програла аутсайдеру, який виграв вперше у 2021-му