УКР РУС

Сампдорія здобула вольову перемогу над Удінезе, Спеція у меншості втримала нічию з Торіно

16 січня 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 18-го туру Серії А було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 18-й тур

Болонья – Верона – 1:0

Гол: Орсоліні, 19 (пен)

Торіно – Спеція – 0:0

Вилучення: Віньялі, 8 (Спеція)

Сампдорія – Удінезе – 2:1

Голи: Кандрева, 67 (пен), Торрегросса, 81 – Де Пауль, 55

Ігровий день в італійській Серії А відкривав поєдинок Болонья – Верона. На 19-й хвилині господарі заробили одинадцятиметровий, який арбітр призначив за фол у штрафному майданчику. Його без особливих проблем реалізував Орсоліні – голкіперу не вдалось вгадати напрямок удару.

Лаціо зганьбив Рому в дербі – черговий провал Фонсеки, дитячі помилки "вовків" і бенефіс лідерів команди Індзагі

Після перерви гра вирівнялась – господарі трохи більше грали від оборони та не ризикували втратити крихку перевагу, гравці Верони ж шукали прогалини у захисті суперника і намагались зрівняти рахунок. Зрештою, підопічним Сініші Міхайловіча вдалось втримати свої ворота "на замку" і фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Болоньї – 1:0.

Торіно у рідних стінах приймав Спецію. Вже на 8-й хвилині туринцям пощастило залишитись у більшості, адже хавбек гостей – Лука Віньялі – отримав пряму червону картку. Втім, така перевага нічого хорошого господарям не принесла. Перший і останній удар в площину вони провели аж на 90+2-й хвилині (Белотті пробив у голкіпера), а Спеція мала мінімум два хороших шанси відкрити рахунок дальніми ударами – Сірігу парирував. Зрештою, фінальний свисток зафіксував нульову нічию.

Завершував ігровий день поєдинок Сампдорія – Удінезе. Перша половина зустрічі виявилась безгольовою – команди обмінялись кількома ударами та пішли на перерву із нульовим рахунком.

По перерві Де Пауль на добиванні після власного удару таки зумів запхати м'яч у ворота – 0:1. Проте, довго радіти фріульцям не судилось – на 67-й рефері призначив одинадцятиметровий за фол у штрафному на користь генуезців. Шанс зрівняти рахунок не змарнував Кандрева. Вже під завісу зустрічі Торрегросса головою замкнув навіс Ауджелло у карний майданчик – 2:1. Вольова перемога Сампдорії.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ