УКР РУС

Мілан розписав бойову нічию із Фіорентиною, Ювентус здолав СПАЛ: 25-й тур Серії А, субота

22 лютого 2020 Читать на русском

Мілан на виїзді не зміг здолати Фіорентину, СПАЛ вдома поступився Ювентусу. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії, 25-й тур

Болонья – Удінезе – 1:1

Голи: Паласіо, 90+1 – Окака Чука, 33

СПАЛ – Ювентус – 1:2

Голи: Петанья, 69 (пенальті) – Роналду, 39, Ремзі, 61

Фіорентина – Мілан – 1:1

Голи: Пульгар, 84 – Ребіч, 57

Вилучення: Дальбер, 62 (Ф.)

Наполі здобув вольову перемогу над Брешією та піднявся у зону єврокубків

Середняк турнірної таблиці Болонья вдома приймала Удінезе. Початок матчу нічим цікавим глядачам не запам'ятався. Проте, на 33-й хвилині гостям вдалось вийти уперед. Окака Чука замкнув чудову навісну передачу головою, спрямувавши м'яч у правий нижній кут воріт. Після цього господарі поля прокинулись, але захист супротивника діяв на відмінно.

Червоно-сині розпочали другий тайм активно пресингуючи суперника. Проте забити ніяк не вдавалось. Аж на 90+1 Паласіо таки зумів зрівняти рахунок у матчі, своєчасно опинившись на дальній стійці – 1:1. Змін у турнірну таблицю цей матч не вніс.

Фаворит першості Ювентус приймав вдома її аутсайдера – СПАЛ. Уже на 5-й хвилині Роналду забив, але взяття воріт скасували після перегляду відеоасистента VAR. Проте, перевага була явно не на стороні господарів поля. Гравці СПАЛу були змушені грати від оборони, виходячи тільки на контратаках. Під завісу тайму Роналду таки забив, потужно пробивши з меж карного майданчику точнісінько під поперечину.

На 61-й Ремзі отримав чудову розрізну передачу і не змарнував її, збільшивши перевагу туринців. Згодом, на 69-й після відвертого фолу у штрафному арбітр призначив пенальті. Його реалізував Петанья, легко перегравши воротаря. Цей матч ніяк не вплинув на турнірну таблицю.

Завершував ігровий день поєдинок Фіорентина – Мілан. На 17-й хвилині Ребіч вистрибнув у штрафному та замкнув простріл головою, але Дронговскі врятував ворота надзвичайним сейвом. Активніше явно виглядали "росонеррі". А під завісу тайму Ібрагімовіч таки зумів забити, проте VAR зафіксував гру рукою.

Незарахований гол додав сил "росонеррі". І вже на 56-й Ребіч на добиванні спрямував м'яч у ворота. Голкіпер не зміг впоратись через рикошет. Гості продовжували тиснути і навіть залишили суперників у меншості. Але це не зламало дух "фіалок", які таки змогли створити кілька небезпечних моментів. На 84-й арбітр призначив суперечливе пенальті, а Пульгар його реалізував – 1:1. Мілан наблизився до зони виходу в Лігу Європи і посідає 7-му сходинку чемпіонату, а Фіорентина залишилась на 13-й сходинці турнірної таблиці.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ