УКР РУС

Болонья оформила ефектний камбек проти Кротоне, Спеція у важкому матчі втримала перемогу над Кальярі

20 березня 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 28-го туру Серії А Болонья на останніх хвилинах вирвала три пункти у Кротоне, Кальярі на виїзді поступився Спеції. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2020/21, 28-й тур

Кротоне – Болонья – 2:3

Голи: Мессіас, 32, Сімі, 40 (пен) – Сумаоро, 62, Схаутен, 71, Ольсен, 85

Спеція – Кальярі – 2:1

Голи: Пікколі, 49, Маджоре, 80, – Перейро, 83

Болонья завітала у гості до відвертого аутсайдера турнірної таблиці Кротоне. Мотивація господарів зіграла свою роль, і вони ще у першому таймі оформили собі комфортну перевагу в рахунку. На 32-й відзначився Мессіас, а під завісу тайму одинадцятиметровий, призначений за фол Сумаоро у штрафному майданчику, реалізував Сімі.

"Аби не переплутати": Мілан готовий підписати двох балканців зі схожими прізвищами

У другій половині зустрічі Сумаоро реабілітувався за привезений пенальті забитим м'ячем – 2:1. Це додало впевненості підопічним Сініші Міхайловіча й на 71-й хвилині Схаутен зрівняв рахунок. Збентежений захист Кротоне ніяк не міг оговтатись, і вже під завісу поєдинку Ольсен своєчасно опинився на добиванні й не змарнував свій шанс, точним ударом спрямувавши м'яч у сітку – 2:3. Неочікувана перемога Болоньї.

Спеція у рідних стінах приймала Кальярі. Гольова засуха у матчі тривала до 49-ї хвилини, коли Пікколі в дотик замкнув простріл Гаясі у штрафний майданчик – 1:0. На 80-й перевагу господарів збільшив Маджоре. Тільки після цього острів'яни прокинулись і за декілька хвилин один гол відквитав Перейро. Вже у компенсований час Жоау зумів зрівняти рахунок, але арбітр після перегляду VAR виніс сумний вердикт – офсайд. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Спеції – 2:1.

Роналду: Ювентус все ще зберігає надії на святкування наприкінці цього сезону