УКР РУС

Бока Хуніорс здолав Рівер Плейт у Суперкласіко та вибив одвічного суперника з Кубка Марадони

17 травня 2021 Читать на русском

У чвертьфіналі аргентинського Кубка професіональної ліги Бока Хуніорс переграв Рівер Плейт у серії одинадцятиметрових. Звіт поєдинку читайте на "Футбол 24".

Аргентина, Кубок Дієго Армандо Марадони, 1/4 фіналу

Бока Хуніорс – Рівер Плейт – 1:1 (пенальті – 4:2)

Голи: Тевес, 11 – Альварес, 68

Карраскаль змінив агента і націлився на Італію

Краще дербі розпочали "генуезці" й заслужено повели в рахунку на 11-й хвилині. Це Медіна подав із правого флангу, а нев'янучий ветеран Карлос Тевес у падінні головою красиво переграв Діаса. До перерви команди ще обмінялися напівнагодами: Іск'єрдос пробив над воротами після подачі з глибини, а удар "мільйонера" Фонтани з кількох метрів заблокував оборонець.

У другій половині міг оформити дубль Тевес. Проте, з його пострілом із середньої дистанції кіпер впорався. Натомість втримати власні ворота недоторканими кіпер Боки Россі не зумів. На 68-й хвилині Ангілері подав із правого флангу, а Хуліан Альварес майстерно пробив у протихід воротарю – 1:1.

Вирвати перемогу для господарів міг той же Тевес. Десятий номер "генуезців" добре приклався з льоту після флангового проходу Павона – Діас знову опинився на висоті. А от у післяматчевій лотереї молодий кіпер потягнув лише пародію на паненку від Кардони, а його опонент Россі взяв удари Ангілері та Понсіо.

До слова, колишні зірки УПЛ зіграли в складі Рівер Плейт. Екс-оборонець Металіста Хонатан Майдана провів усі 90 хвилин, а колишній легіонер Карпат Хорхе Карраскаль був замінений на 65-й хвилині. Центрбек Бока Хуніорс Карлос Самбрано, який не закріпився в Динамо, нині травмований.

"Металіст в Аргентині пам'ятають досі": оплакує Марадону, хвалить Карраскаля і дає пораду Динамо та Шахтарю