УКР РУС

Блізніченко – про образу на Вернидуба: Він не вніс мене в заявку на жоден з турнірів і звалив все на Шериф 

18 вересня 2021 Читать на русском

Вже колишній український легіонер тираспольців Андрій Блізніченко розповів про свій відхід з молдовської команди.

"Чи не хотів я залишитись в Шерифі? Залишатися вже не було жодного бажання і сенсу. Як можна хотіти залишитися після того, як головний тренер всіляко вселяє впевненість, що розраховує на тебе, а в останній момент, коли більшість команд вже укомплектувалися, клуб повідомляє моєму агенту, що Вернидуб не вніс мене в заявку на жоден з турнірів?

Шериф розірвав контракт із Блізніченком перед поєдинком проти Шахтаря

При цьому, коли я про все дізнався і пішов до нього на розмову, головний тренер сказав, що він взагалі не в курсі цієї ситуації і що, мабуть, це рішення клубу. По-моєму, тут все очевидно.

Подальші плани – якомога швидше знайти команду і почати грати. Дуже скучив за футболом і є величезне бажання себе проявити.

Щодо пропозицій – мій агент якраз працює над цим. Зараз це не так просто, адже більшість команд вже укомплектувалися, але попередній інтерес є, ведуться переговори. Команди зі зрозумілих причин назвати не можу", – сказав Блізніченко у коментарі Meta Ratings.

Нагадаємо, Андрій приєднався до Шерифа у жовтні 2019 року і здобув з командою три чемпіонства. Минулого сезону провів за тираспольців 15 матчів, в яких забив 8 голів.

"Ну шо, ше не вмерла?" – молдовські та придністровські залаштунки старту Шахтаря в Лізі чемпіонів