УКР РУС

Блавацький: По-чоловічому поспілкувалися з гравцями Львова після поразки від Маріуполя

17 травня 2019 Читать на русском

Виконувач обов'язків головного тренера ФК Львів Богдан Блавацький поділився очікуваннями напередодні матчу 29-го туру УПЛ проти Олександрії.

"По-чоловічому поспілкувалися з хлопцями після поразки від Маріуполя. Якщо говорити про останню гру, то претензій до їхньої самовіддачі не маю, але були тактичні помилки. І так у кожному матчі, починаючи з виїзду до Запоріжжя, в якому ми, виграючи, поступилися Зорі.

Власники ФК Львів збираються закривати цей проект, – Циганик

Триває становлення нашої гри. Вважаю, що кожна поразка – це досвід. Потрібно вчитися на помилках. Шукаємо вихід із того крутого піке, в якому опинилися. Дуже хочемо заробити очок до нашої скарбнички у завершальних матчах сезону.

Розуміємо, що в Олександрії на нас чекає дуже непростий поєдинок. Ніхто в першій шістці просто так очок не віддає. Олександрія – вже майже бронзовий призер цього сезону. Ми ж забагато очок втратили в другому етапі чемпіонату. Тому, сподіваюся, обидва колективи не відчуватимуть тиску за результат та покажуть хороший атакувальний футбол", – цитує Блавацького прес-служба Львова.

Динамо завершило боротьбу за чемпіонство, епічний трилер аутсайдерів, Карпати без перемог – підсумки 28-го туру УПЛ