УКР РУС

Безхатько і манія величі: Рух познущався з Вереса у соцмережах – рівняни у відповідь згадали про телепул

14 серпня 2022 Читать на русском

В новому сезоні чемпіонату України з'являється все більше принципових суперників.

Після скандального переходу Йовічевіча з СК Дніпро-1 до Шахтаря та суперечками між клубами розгорілось нове українське дербі – Рух та Верес.

"Нічого безкоштовного не існує": президент Вереса розніс позицію Динамо і Ко щодо єдиного телепулу

Почалось все з анонсу товариського матчу в Telegram-каналі Руху, де почали кепкувати з історії кількарічної давності, коли Верес піднявся в УПЛ, фактично помінявшись місцями зі Львовом: "Маємо надію, до 18:00 назва лишиться та ж сама". Львів'яни також прикріпили світлину безхатька, глузуючи над тим, що Верес не грає на рідному стадіоні.

Після цього Рух виклав скріншот турнірної таблиці УПЛ, де Верес розташувався на першому місці згідно з алфавітним порядком, та привітав рівненців з "досягненням". На цьому львів'яни не зупинились та посміялись зі світлини президента Вереса Івана Надєїна, який, за їхніми словами, "показує, скільки голів сьогодні забив Рух" (у грі з Вересом – прим.)

Завершилось це черговим дописом з манією величі – Рух поділився посиланням на огляд гри, написавши, що "вони сильніші в усьому". Верес спокійно відреагував на ці нападки в пості, присвяченому результату зустрічі: "Уявляєте, яке свято у Винниках, адже "свідки телепулу" перемогли "принципового суперника".

"Setanta ні на які поступки не йде": в Динамо пояснили відмову від телепулу – відповідь Бурбасу і турбота про фанатів