УКР РУС

Бейл щасливий в Реалі і хоче відпрацювати свій контракт до кінця, – агент

3 лютого 2020 Читать на русском

Джонатан Барнетт, агент півзахисника мадридського Реала Гарета Бейла, спростував чутки про те, що його клієнт міг опинитися у Тоттенхемі.

"Ні, Гарет не міг повернутися в Тоттенхем під час зимового трансферного вікна. Леві міг прилітати в Мадрид, але говорити про те, чи правда це, – не моя справа. Гарет дуже щасливий в Реалі. І давайте будемо реалістами: для більшості клубів він недоступний з фінансової точки зору.

Стерлінг через травму може пропустити матч з Реалом у Лізі чемпіонів

Дуже легко говорити: "Кинь гроші, переходь в інший клуб і грай там", – але справа не лише в зарплаті. Це стосується його способу життя і його дітей, які виросли в Мадриді. Я не думаю, що повернення в Тоттенхем можливе. Бейл перебуває в дуже вдалій ситуації. Коли його контракт підійде до кінця, він обговорить ситуацію зі мною і своєю сім'єю і вирішить, що хоче робити далі", – сказав Барнетт в ефірі talkSPORT.

Нагадаємо, Бейл виступає за Реал з 2013 року. У поточному сезоні валлієць провів за Реал 14 матчів у всіх турнірах, в яких забив 2 голи та віддав 2 асисти. Transfermarkt оцінює футболіста у 40 млн євро.

Реал – Атлетіко: французи виграли дербі Мадрида, Зідан визнав помилку та перевернув матч, чудовий Вінісіус