УКР РУС

Бетіс – Реал: Пеллегріні може отримати тривалу дискваліфікацію за критику арбітра після матчу

27 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Бетіса Мануель Пеллегріні може отримати суворе покарання за висловлювання на адресу арбітра після матчу 3-го туру Ла Ліги проти Реала.

Федерація футболу Іспанії хоче покарати чилійського фахівця за слова про роботу арбітра на матчі Бетіс – Реал, повідомляє AS. Комітет зі змагань розгляне справу в понеділок, а Пеллегріні загрожує чотириматчева дискваліфікація.

Бетіс – Реал – 2:3 – відео голів та огляд матчу

"Коли граєш проти Реала і VAR – це вже занадто. У першому таймі ми були набагато кращими, ніж Реал. Ми забили два голи і мали три явних моменти. Другий тайм вийшов більш рівним, потім була червона картка, пенальті. Грати вдесятьох було важко.

Коли граєш проти Реала, пропускаєш з пенальті і отримуєш вилучення через VAR – це дуже складно. Але я ціную, наскільки добре ми грали в рівних складах. Позитивним моментом є те, що я більш ніж коли-небудь впевнений – ми на правильному шляху. У рівних складах ми були набагато краще, ніж Реал", – саме за цей післяматчевий коментар Пеллегріні може отримати дискваліфікацію. Окрім цього, комітет розгляне вислови голкіпера Бетіса Роблеса щодо роботи арбітра.

Нагадаємо, Реал перестріляв Бетіс (3:2), а "вердібланкос" отримали червону картку та пенальті у свої ворота після перегляду VAR.

Реал переміг Бетіс: натужний відскок Мадрида, посередній матч Куртуа та класика іспанського арбітражу