УКР РУС

"Бетіс – хороша команда. Я щасливий": Тен Хаг прокоментував вихід Манчестер Юнайтед у чвертьфінал Ліги Європи

16 березня 2023 Читать на русском

Головний тренер "червоних дияволів" Ерік Тен Хаг оцінив гру своєї команди після матчу з Бетісом (1:0) в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи.

"Я щасливий! Бетіс – дуже хороша команда, ми бачили це у матчах із Реалом та Барселоною. Але ми двічі обіграли їх, тож я думаю, що ми виступили дуже добре. У другому таймі ми краще володіли м'ячем, утримуючи його на своїй половині поля, а потім створювали моменти. Усі хлопці виступили дуже добре.

Рашфорд приніс чергову перемогу МЮ, Ювентус пройшов німців, Севілья вистраждала чвертьфінал Ліги Європи

Ще раз, усі гравці, які приїжджають на матч, можуть виконувати свою роботу та показувати хороші результати, тож у нас не тільки 11 гравців, у нас ціла команда. Ні червоних, ні травм.

Факундо Пеллістрі чудово вийшов. Він мав кілька хороших виступів на тренуваннях, але матч – це інше. На початку йому потрібно було включитися в гру, але за кілька хвилин у нього з'явилася віра в себе, він добре діяв. Я задоволений", – розповів після матчу Тен Хаг

Нагадаємо, що Манчестер Юнайтед двічі переграв Бетіс у Лізі Європи із загальним рахунком 5:1. Жеребкування чвертьфінальних матчів турніру відбудеться 17 березня.

МЮ розгромив Лестер – дива від Тете, Рашфорд присоромив Челсі, асист екс-зірки Шахтаря, Бруну приймає виклик Едегора