УКР РУС

Брайтон розписав мирову з Астон Віллою, Бернлі розгромив Крістал Пелас

13 лютого 2021 Читать на русском

В рамках суботньої програми 24-го туру АПЛ Астон Вілла та Брайтон не виявили сильнішого, а Крістал Пелас розгромно поступився Бернлі. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 24-й тур

Крістал Пелас – Бернлі – 0:3

Голи: Гудмундсон, 5, Родрігес, 10, Лоутон, 47

Брайтон – Астон Вілла – 0:0

Бернлі на виїзді зустрічався із Крістал Пелас. Вже на 5-й хвилині матчу гості вирвались уперед – відзначився Гудмундсон. За декілька хвилин Родрігес головою замкнув навіс з кутового – 0:2. "Орли" намагались нав'язувати боротьбу, але до перерви не створили жодного небезпечного моменту.

Лестер перестріляв Ліверпуль, оформивши казковий камбек – дива VAR і неймовірні фейли "червоних"

На початку другого тайму ще один поклав Лоутон і рахунок став розгромним. "Орли" одразу зібрались і пішли в атаку, однак до кінця матчу відквитати хоча б один гол так і не змогли. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Бернлі – 0:3.

Брайтон у рідних стінах приймав Астон Віллу. У першому таймі "чайки" мали безліч шансів вийти уперед, однак суперника щоразу рятував голкіпер. Гості ж до перерви не створили жодного небезпечного моменту.

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилась. Господарі більше володіли м'ячем і в шестеро разів більше били по воротах (24/4 за статистикою ударів), але забити ніяк не вдавалось – на заваді щоразу ставав голкіпер. "Леви" ж за увесь матч так і не провели жодної небезпечної атаки. У підсумку – безгольова нічия.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ АНГЛІЇ