УКР РУС

Берлусконі накинувся на "потворного" арбітра і тренера власної команди: "Сьогодні ми грали проти 12 суперників"

27 серпня 2022 Читать на русском

Одіозний президент Монци Сільвіо Берлусконі видав гнівну тираду після поразки від Удінезе (1:2), яка стала третьою поспіль на старті сезону.

"Це був невдалий матч, але сьогодні ми грали проти 12 суперників. Рефері був на їхньому боці, це було по-справжньому скандально. Цього суддю треба називати не Ді Белло, а Ді Брутто (Bello італійською "красивий", а Brutto – "потворний", – прим. джерела). Переможний гол треба було скасувати через явний офсайд. Суддя завжди свистів проти нас у єдиноборствах.

Удінезе здобув першу перемогу в сезоні, перегравши Монцу – клуб Берлусконі опустився на дно таблиці

Є питання до нашого тренера... Строппа поки тут, з нами, і ми сподіваємося, що він зможе повернутися на правильний шлях і стати кращим. Починати Серію А з трьох поразок поспіль – це щось дуже і дуже негативне.

Перед матчем я сказав нашим захисникам, як поводитися з нападниками Удінезе, прикривати їх, триматися щільніше, але вони цього не зробили. Я сказав воротареві давати далекі передачі, а нападникам – якнайбільше бити по воротах. Все це були хороші пропозиції, які команда чомусь проігнорувала", – наводить слова Берлусконі Football Italia.

Лаціо завдав першої поразки Інтеру в сезоні та тимчасово очолив Серію А