УКР РУС

Бенітес оцінив шанси Миколенка дебютувати за Евертон у Кубку Англії

7 січня 2022 Читать на русском

Головний тренер Евертона Рафаель Бенітес поділився думками щодо можливого дебюту Віталія Миколенка в матчі 1/32 фіналу Кубка Англії проти Халл Сіті.

"Можливий дебют Миколенка та Паттерсона за Евертон в Кубку Англії? Ми добре знаємо обох гравців, їхній потенціал. Для початку їм потрібно звикнути. Перше тренування пройшло добре, новачки почали більше спілкуватися із партнерами по команді. В них все добре. Чи готові вони грати? Подивимося, у нас ще буде тренування.

"Майбутнє Евертона, це точно": Бенітес пояснив трансфер Миколенка та ще одного новачка

Якщо потрібно їх задіяти, то вони готові. Але Миколенко та Паттерсон не тренувалися протягом 15-20 днів. Можливо, один із них або обидва зіграють завтра. Я маю ще подивитися на те, як вони проявлять себе на вечірньому тренуванні. Але, як я вже казав, вони обоє пропустили 15 днів. Мені належить вирішити, чи готові вони до такої відповідальної гри", – цитує Бенітеса офіційний сайт Евертона.

Додамо, що матч проти Халл Сіті запланований вже на завтра, 8 січня, початок о 19:30. Вже через 3 дні "ірискам" належить зіграти з Лестером перенесений поєдинок 18-го туру АПЛ.

Лунін виганяє привидів, вражає Анчелотті та повертає фанатів – іспанські ЗМІ про 2 матч українця за Реал