УКР РУС

"Бенфіка вже напряглася": унікальне шаленство Сандро Караве, Луческу знову чарівник, але трьом перепало за Штурм

4 серпня 2022 Читать на русском
Автор: Олег Бабій

"Футбол 24" зібрав гарячу реакцію експертів на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ Динамо – Штурм (1:0).

Зголодніле за офіційними матчами у 2022-му Динамо не думає зупинятись! Поки що жодної поразки в Лізі чемпіонів і друга перемога поспіль. Австрійський Штурм, звісно, виявився не настільки складним суперником, як ми собі малювали в уяві (або ж приберіг усі козирі на матч-відповідь). Динамівці навіть мали шанси покинути поле з більш солідною перемогою.

Так чи інакше, експерти стримано радіють, передчуваючи вихід команди Луческу в раунд плей-офф.

*******

Блогер Футбол 24 Сергій Тищенко вклоняється тренерському хисту румунського спеціаліста. Навіть у вкрай складних умовах Луческу поки що витискає максимум.

Наш коментатор і воїн Вадим Скічко звернув увагу на аномальний спалах результативності Караваєва. Щось схоже трапилося з уродженцем Херсона ще в часи виступів за Зорю.

Взагалі, Сашко закономірно визнаний головним героєм вчорашньої перемоги. Головред сайту Чемпіон Андрій Твердохліб приємно шокований. І вангує потрапляння Динамо в Лігу Європи – не найгірший варіант розвитку подій.

Андрій Тодос, творець проекту Zorya Londonsk, побачив автора переможного голу ось таким.

Журналіст Данило Вереітін, автор Telegram-каналу Рахунок на табло, пригадав гучні ляпи іспанських колег, які прижилися в... Україні.

А ще він тезово підсумував ключові моменти поєдинку в Лодзі. Як мінімум троє динамівців, попри перемогу, не вразили зі знаком "плюс".

Артем Франков, колишній головред журналу Футбол, який канув у Лету, виливає душу у просторах Telegram. Не полінуйтесь і прочитайте, якщо ви скучили за авторським стилем Вадимовича.

Усіх, хто встиг відірватися від землі, повертає до реальності Михайло Юхименко, журналіст Футбол 24 і найкращий пікчер країни.

Динамо перемогло Штурм у першому матчі кваліфікації ЛЧ – Караваєв знову став героєм