УКР РУС

Бенфіка – Шахтар – 3:3 – відео голів та огляд матчу

28 лютого 2020 Читать на русском

Лісабонська Бенфіка розписала яскраву нічию із донецьким Шахтарем у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. Дивіться відео забитих м'ячів і найцікавіших епізодів матчу на "Футбол 24".

Бенфіка влаштувала стартовий тиск, який призвів до швидкого взяття воріт Шахтаря. На 9-й хвилині Грімальдо з лівого флангу відкинув до центру на Піцці, той трохи просунувся вперед із м'ячем і розкішно поклав у дальній кут воріт Пятова.

Бенфіка – Шахтар: онлайн-трансляція вирішального матчу ЛЄ – як це було

Радість "орлів", однак, була недовгою. Уже за 3 хвилини донеччани зрівняли рахунок. Це Додо в швидкій контратаці "гірників" прострілив із правого флангу, а в боротьбі в районі воротарського майданчика Рубен Діаш спрямував м'яч у власні ворота. Але під завісу першого тайму центрбек лісабонців реабілітувався за помилку. Він вистрибнув вище за всіх після навісу Піцці та ударом головою залишив поза справами Пятова.

Відразу по перерві захисники Шахтаря привезли гол на власні ворота, намагаючись побудувати атаку з глибини. Матвієнко жахливо відпасував на Пятова, а першим на м'яч встиг Соуза. Дієго відкинув назад під удар Сілві, а той верхом послав снаряд у сітку.

"Гірники" миттєво скоротили відставання в наступній же атаці. Тайсон навісив з кутового – Степаненко виграв позицію у штрафному майданчику та головою вразив ворота Бенфіки. А на 71-й хвилині Шахтар вибіг у контрвипад. Тайсон підключив Ісмаїлі, фулбек з останніх сил прострілив. М'яч відскочив до Алана Патріка – бразилець ефектним ударом від газону загнав третій гол у ворота Бенфіки!

Шахтар завоював божевільну нічию на полі Бенфіки та пробився в 1/8 Ліги Європи