УКР РУС

Бенфіка мінімально здолала Віторію Гімараєш – скромний виступ суперника Шахтаря

5 січня 2020 Читать на русском

Бенфіка зіткнулася з чималими труднощами у матчі 15 туру чемпіонату Португалії проти Віторії Гімараєш.

Чемпіонат Португалії, 15 тур

Віторія Гімараєш – Бенфіка – 0:1

Гол: Серві, 23

Вилучення: Рочіна, 90+5 (ВГ)

Початок гри склався для чинних чемпіонів Португалії цілком вдало. Бенфіка провела кілька небезпечних випадів, а в середині тайму вийшла вперед. Франко Серві легким, але дуже точним ударом завершив швидку комбінацію партнерів. Гімараєш мав шанси зрівняти рахунок, однак змарнував чудові нагоди для взяття воріт Влаходімоса. Особливо "старався" нападник Лео Бонатіні, який не зміг реалізувати два прекрасні моменти.

Вест Хем хоче підписати вінгера Бенфіки – Ярмоленко ризикує отримати конкурента

По перерві картина гри не зазнала великих змін. Господарі продовжували тиснути і ніяк не могли забити, не допоміг навіть вихід екс-гравця Львова Бруно Дуарте (він замінив саме антигероя Бонатіні). Зрештою, Бенфіка таки втримала мінімальну перемогу, хоча гра майбутнього суперника Шахтаря в Лізі Європи не надто вразила. Додамо, що український захисник Валерій Бондаренко вкотре залишився поза заявкою Віторії Гімараєш – українець належить саме "гірникам".

Спокуслива дівчина зірки Бенфіки зведе з розуму фанатів Шахтаря не лише вродою, але і добрим серцем

Перемога дозволила Бенфіці збільшити відрив від Порту до семи очок, але "дракони" у 15 турі ще зіграють принциповий поєдинок проти Спортінга.