УКР РУС

Бенфіка – Ліверпуль: Клопп розкрив секретну зброю проти команди Яремчука

19 березня 2022 Читать на русском

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп із захватом очікує на матчі проти Бенфіки в рамках 1/4 фіналу ЛЧ.

"Справді з нетерпінням чекаю на це. Це чвертьфінал, тому буде важко. Бенфіка явно добре виступила проти Аякса. Я знаю, люди скажуть, що ми фаворити і таке інше, але це вже перша помилка, яку ви можете зробити. Ми надто довго у цій справі, щоб робити такі помилки. Я просто дуже чекаю на це. Я дуже поважаю суперника, це величезний клуб.

Гвардіола оцінив жеребкування 1/4 фіналу ЛЧ для Ман Сіті – один фактор вже непокоїть Пепа

Здається, я і мій клуб ще не перетиналися з Бенфікою, але це навіть добре. Круто знати, що зараз починається нова підготовка. Очевидно, що у нас у тренерському штабі є кілька хлопців з минулим в Порту, ​​тож буде своєрідне відчуття дербі. Це прекрасно.

Добре, що матч-відповідь буде на Енфілді, однак ми повинні закласти основу ще в гостях. Єдине, чого я не хотів – зустріч з англійською командою. У нас було таке в минулому, ми грали у фіналі проти англійської команди. Це абсолютно нормально, адже у фіналі вибору вже немає. Упродовж сезону ми постійно граємо із сильними клубами АПЛ, але часом хочеться позмагатися з європейськими командами", – цитує Клоппа сайт Ліверпуля.

Результати жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу Ліги чемпіонів – Яремчук і Зінченко дізналися суперників