УКР РУС

Байєр розписав нічию з Гертою та обійшов Борусію Д в турнірній таблиці, Хоффенхайм не виграв у п'ятому матчі поспіль

29 листопада 2020 Читать на русском

В рамках недільньої програми 9-го туру чемпіонату Німеччини жодна команда не потішила перемогою.

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 9-й тур

Байєр – Герта – 0:0

Майнц – Хоффенхайм – 1:1

Голи: Квайсон, 33 – Бебу, 62

Вилучення: Гейгер, 80

Байєр у рідних стінах приймав Герту, яка йшла на тринадцятій сходинці в турнірній таблиці. В разі перемоги "фармацевти" піднялись би на другу позицію на відстань одного очка від Баварії, але цього так і не сталося. Леверкузен провів 14 ударів проти 4-х у берлінців, але за влучаннями в площину була рівність (2:2). Голів же команди так і не забили.

Втім, Байєр набрав 19 залікових балів і обійшов Дортмунд, піднявшись на третє місце.

Програму туру закривав поєдинок між Майнцем і Хоффенхаймом – перші лише тиждень тому перервали 8-матчеву безвиграшну серію, а зінсхаймці у Бундеслізі не знали перемог у чотирьох турах поспіль. Обом командам були потрібні три очки – і Майнц у першому таймі хотів їх більше. Саме господарі відкрили рахунок на 33-й хвилині внаслідок прострілу Боетіюса та замикання Квайсона з меж воротарського.

Хоффенхайм зрівняв рахунок на 62-й схожим чином – Сессеньйон прострілив на лінію воротарського, а Бебу замкнув. Втім, розвинути успіх гостям не вдалося, а на 80-й хвилині Гейгер ще й залишив зінсхаймців у меншості. Зрештою, фінальний свисток зафіксував результативну нічию. Майнц так і не покинув зону перехідних матчів, а Хоффе залишився на дванадцятій сходинці.

Борусія Д поступилася Кельну та впала на третє місце, Баварія перемогла Штутгарт, Шальке не виграв у 24-му матчі поспіль