УКР РУС

Баварія здолала Фрайбург та закріпилась на вершині Бундесліги, Айнтрахт дотиснув Шальке

17 січня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 16-го туру Бундесліги було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 16-й тур

Баварія – Фрайбург – 2:1

Голи: Лєвандовскі, 7, Мюллєр, 75 – Петерсен, 62

Айнтрахт Франкфурт – Шальке – 3:1

Голи: Сілва, 28, Йовіч, 72, 90+2 – Хоппе, 29

Мюнхенська Баварія у рідних стінах приймала Фрайбург. Господарі забили швидкий гол – на 5-й хвилині Мюллєр віддав розрізну передачу у глибину штрафного майданчика, а Лєвандовскі в дотик замкнув. Гості намагались нав'язувати боротьбу, однак у першому таймі нічого створити не змогли.

Штутгарт врятував нічию з Борусією М, Борусія Д втратила очки з Майнцом, РБ Лейпциг не зміг очолити Бундеслігу

У другому таймі Петерсен своєчасно опинився на добиванні у карному майданчику і таки зрівняв рахунок. На 75-й хвилині мюнхенці вирвались уперед – Сане майстерно скинув на Мюллєра, який з вбивчої відстані прошив голкіпера. Зрештою, фінальний свисток зафіксував перемогу Баварії – 2:1.

Завдяки цій перемозі підопічні Фліка із 36-ма очками закріпились на першій сходинці турнірної таблиці та випереджають найближчого опонента РБ Лейпциг на чотири залікові бали. Фрайбург залишився на 9-му місці першості.

Шальке на чолі із нещодавно призначеним Крістіаном Гроссом нещодавно перервав свою 30-матчеву безвиграшну серію, тож гельзенкірхенці, щоб вкотре не розчарувати своїх фанів, не мали права на поразку.

Гравці Айнтрахта розпочали активніше та ще у початку матчу могли кілька разів відкривати рахунок, але ударам бракувало точності. На 28-й хвилині Сілва таки вивів господарів уперед. Гельзенкірхенці одразу прокинулись і за хвилину рахунок зрівняв Хоппе.

У другій половині зустрічі гра виглядала рівною до 72-ї хвилини, коли Айнтрахт знову вивів уперед Йовіч. Вже під завісу поєдинку той же Йовіч поклав ще один, записавши до свого активу дубль. У підсумку – перемога господарів – 3:1.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ