УКР РУС

Баварія розтоптала Шальке і закріпилась на вершині Бундесліги, Хоффенхайм знищив Кельн у матчі з трьома пенальті

24 січня 2021 Читать на русском

В рамках недільної програми 18-го туру Бундесліги було проведено два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2020/21, 18-й тур

Шальке – Баварія – 0:4

Голи: Мюллєр, 33, 88, Лєвандовскі, 55, Алаба, 90

Хоффенхайм – Кельн – 3:0

Голи: Крамаріч, 7 (пен), 75 (пен), Баумгартнер, 28

Нереалізований пенальті: Модест, 78 (Кельн)

Недільну програму у Бундеслізі відкривав поєдинок Шальке – Баварія. На 33-й хвилині мюнхенці вирвались уперед – Кімміх майстерно навісив у карний майданчик, а Мюллєр головою замкнув. Гельзенкірхенці намагались нав'язувати боротьбу, однак у першому таймі нічого створити не змогли.

Герта офіційно звільнила Лаббадію

Після перерви перевагу гостей збільшив Лєвандовскі. Після цього небезпечних моментів не було аж до 88-ї хвилини, коли Мюллєр вдруге головою замкнув подачу Кімміха. Захист гельзенкірхенців остаточно посипався і під завісу зустрічі ще один поклав Алаба. Зрештою, фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Баварії – 0:4.

Хоффенхайм у рідних стінах приймав Кельн. Вже на 7-й хвилині матчу рефері призначив пенальті у ворота "цапів", який без особливих проблем реалізував Крамаріч. У середині тайму перевагу господарів закріпив Баумгартнер.

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилась. Гравці Кельна намагались відквитати хоча б один гол, але в атаці нічого не вдавалось. На 75-й хвилині арбітр призначив ще один одинадцятиметровий, і знову у ворота гостей. Крамаріч не схибив і цього разу, збільшивши перевагу до розгромної. За декілька хвилин рефері знову призначив пенальті, однак цього разу на користь Кельна. Його не зміг реалізувати Модест – врятував голкіпер. У підсумку – впевнена перемога Хоффенхайма – 3:0.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ