УКР РУС

Баварія завдяки хет-трику Лєвандовскі розгромила Герту – берлінці зазнали третьої поразки поспіль

28 серпня 2021 Читать на русском

Суботній ігровий день у Бундеслізі завершував поєдинок чинного чемпіона Німеччини зі "Старою дамою". Звіт про нього читайте на "Футбол 24".

Герта вкрай невдало розпочала сезон. Берлінці зазнали двох поспіль поразок від ненайсильніших суперників (Кельна і Вольфсбурга), тож планували привезти з Альянц Арени перші очки. Бойове налаштування вже на початку матчу продемонстрував Даві Зельке, мало не відкривши рахунок. Форвард берлінців скористався помилкою захисту і, вийшовши сам на сам, пробив з далеку у дальній кут воріт. Мануель Нойєр розгадав напрям удару і у падінні нейтралізував загрозу.

Лєвандовскі отримав нагороду найкращому гравцю чемпіонату Німеччини у 2021 році

Баварія у відповідь реалізувала перший же гольовий момент. Альфонсо Девіс з лівого флангу прострілив у район одинадцятиметрової позначки, Роберт Лєвандовскі, на якого летіла сферу, миттєво оцінив ситуацію і, перестрибнившу через неї, дозволив Мюллєру зі зручного положення вивести мюнхенців вперед.

Герта, попри перевагу суперника у володінні м'ячем, продовжила огризатись, проте зупинити "червону машину" не змогла. В середині тайму Лєвандовскі з другого разу головою подвоїв рахунок у матчі.

Згодом самовіддана гра Дедріка Бояти, який мало не зрізав м'яч у власні ворота, позбавила поляка можливості оформити дубль. У цій атаці травми зазнав Алєксандер Шволов і лікарі довго чаклували над голкіпером берлінців. Наприкінці тайму біля воріт гостей почали виникати справжні пожежі, які вдавалось рятувати банальним виносом м'яча подалі.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та
насолоджуйся переглядом топових матчів!
Żubrówka – відкрий легенду! Для тих, хто хоче справжнього! Дізнатись більше про Żubrówka
та коктейлі тут.

Одразу по перерві Баварія забила втретє. Джамал Мусіала під час атаки наступив на м'яч і впав, однак одразу підвівся і отримавши від Мюллєра м'яч у відповідь потужно пробив з меж штрафного майданчика у дальній кут воріт.

В середині другого тайму Сане, тільки-но з'явившись на полі, лівим флангом доправив м'яча до лінії штрафного майданчика, обстукався з Мюллєром і прострілив на Лєвандовскі – поляк ювелірно відправив сферу повз голкіпера. За 5 хвилин до завершення матчу Роберт забив втретє і оформив перший у сезоні хет-трик.

Перемога принесла Баварії 7 пунктів і другу сходинку турнірної таблиці Бундесліги, Герта без очок наразі остання.

Байєр розгромив Аугсбург, Фрайбург у матчі-трилері перестріляв Штутгарт, Армінія врятувалась у дуелі з Айнтрахтом