УКР РУС

Баварія втратила чергового гравця перед виїздом в Мадрид на півфінал Ліги чемпіонів

5 травня 12:44 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Португальський універсал Рафаел Геррейро не допоможе команді в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.

Геррейро отримав травму під час матчу проти Штутгарта. У Рафаела пошкодження зв'язок гомілкостопу. Він пропустить наступні матчі Баварії, зокрема виїзд у Мадрид, повідомляє офіційний сайт клубу.

Тренер Трубіна може очолити Баварію – в контракті прописана астрономічна клаусула

Томас Тухель гучно скаржиться на кадрову ситуацію: "Ми зустрічаємося з медичним штабом перед матчем, і вони кажуть: "Цей може зіграти годину, той максимум пів години, інший взагалі не може вийти". У нас така біда весь сезон. Геррейро вийшов набрати ігровий тонус перед Реалом, а тепер він на милицях. Дайєру розбили голову. Довелося ризикувати з Упамекано, який не був готовий стільки грати. Реал сьогодні ротував 10 футболістів? Зручно, коли маєш достатньо гравців".

Готуєтеся до перегляду матчу Ліги чемпіонів? Зробіть подію ще яскравішою з хрустким снеком, що найкраще смакує до гри – чипсами Lay’s! А для відданих фанатів бренд випустив лімітовану лінійку чипсів із футбольними зірками на упаковці.
Підтримуйте улюблену команду разом з Lay’s – спонсором Ліги чемпіонів! Адже є Lay’s? Буде футбол!

У Баварії до кінця сезону вилетів Коман, є проблеми в де Лігта, вчорашній матч зі Штутгартом пропустив Мусіала, а Дайєр не завершив поєдинок через травму голови. Натомість до гри повернулися Сане та Гнабрі.

Півфінальний матч-відповідь Ліги чемпіонів між Реалом і Баварією відбудеться у середу, 8 травня, о 22:00 за Києвом. Перша половина протистояння завершилася нічиєю в Мюнхені.

Баварія розписала нічию з Реалом у першому півфіналі ЛЧ – Лунін пропустив у ближній, Вінісіус і Кроос врятували Мадрид