УКР РУС

Дортмундська Борусія сенсаційно поступилась Уніону, Баварія познущалась над Майнцом: 3-й тур Бундесліги, матчі суботи

31 серпня 2019 Читать на русском

У 3-му турі Бундесліги не обійшлось без розгромів та сенсацій. Рахунок та звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 3-й тур

Баварія – Майнц – 6:1

Голи: Павар, 36, Алаба, 45, Перішіч, 54, Коман, 64, Лєвандовскі, 78, Девіс, 81 – Боетьюс Ж.-П., 6

Шальке – Герта – 3:0

Голи: Штарк, 38 (аг.), Рекік, 48 (аг.), Кенні, 85

Фрайбург – Кельн – 1:2

Голи: Чіхос, 40 (аг.) – Мере, 52, Скірі, 90+1

Вольфсбург – Падерборн – 1:1

Голи: Брекало, 56 – Олівейра-Соуза, 12

Байєр – Хоффенхайм – 0:0

Уніон Берлін – Борусія Дортмунд – 3:1

Голи: Бюльтер, 22, 50, Андерссон, 75 – Алькасер, 25

Пропустивши першою вже на перших хвилинах, Баварія зуміла відігратись у Майнца завдяки влучним ударам Павара та Алаби вже наприкінці першого тайму. У другому таймі Перішіч збільшив перевагу, а далі Кінгслі Коман, Лєвандовскі та Девіс остаточно добили гостей – 6:1. Після цієї перемоги мюнхенці мають у своєму активі 7 пунктів та очікують втрати очок своїх конкурентів у першій п'ятірці, які перед звітним туром йшли без втрат.

Герта на виїзді фактично подарувала 3 очки Шальке, забивши у власні ворота одразу два м'ячі. Наприкінці зустрічі Кенні втановив розгромний рахунок – 3:0. Ніклас Штарк та Карім Рекік стали антигероями поєдинку, залишивши Герту лише з 1 пунктом після 3-х турів.

У Фрайбургу сталась невеличка драма, де гостьовий Кельн протягом кількох хвилин встиг забити гол, який одразу відмінили, та зрізати м'яч у власні ворота у наступній атаці. Все ж гості змогли відігратись завдяки голу Модеста на 52-й хвилині, а пізніше й здолати Фрайбург – Скірі забив на компенсованих хвилинах, потішивши вболівальників Кельна кінцевим результатом – 1:2.

Майбутній суперник Олександрії у Лізі Європи Вольфсбург вдома задовольнився нічиєю проти скромного Падерборна – 1:1. Гості забили першими вже на початку матчу – відзначився Олівейра-Соуза, Брекало на 56-й зрівняв рахунок.

Одні з головних претендентів на місця у верхівці турнірної таблиці Бундесліги Байєр та Хоффенхайм не змогли потішити вболівальників забитими голами – 0:0.

В останньому матчі суботи Уніон Берлін приймав дортмундську Борусію. "Джмелі" розраховували на легку перемогу, натомість вже в середині тайму отримали гол у свої ворота — Маріуш Бюльтер влучно пробив у правий нижній кут воріт. За три хвилини Пако Алькасер відновив статус-кво пробивши з близької відстані. Та на початку другого тайму Бюльтер знову вивів берлінців уперед. "Чорно-жовті" шалено прагнули відігратись – перевага у володінні м’ячем у другому тайму становила 70% на 30%. Однак приклавши всі зусилля на атаку вони пропустили контрвипад суперника і на 75-й хвилині отримали третій гол – відзначився Себастьян Андерссон.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ НІМЕЧЧИНИ