УКР РУС

Баварія на своєму полі сенсаційно поступилась Вердеру, відпустивши Байєр у небезпечний відривlight

21 січня 20:32 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У неділю 18-й тур чемпіонату Німеччини завершували два матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Німеччина, Бундесліга, 18-й тур

Баварія – Вердер – 0:1

Гол: Вайзер, 59

Борусія М – Аугсбург – 1:2

Голи: Сібачо, 26 – Тітц, 47, Енгельс, 51

Байєр у божевільній перестрілці дотис РБ Лейпциг – перемога у доданий час зміцнила лідерство "фармацевтів" у Бундеслізі

Баварія перед матчем з Вердером відставала від Баєра на 7 очок, але мала 2 гри у запасі. Мюнхенці планували здобути планову перемогу за підтримки своїх уболівальників, але зіткнулись з потужним опором суперника. Бременці могли забивати вже на початку матчу – Нойєр зреагував на удар низом від Стаге.

В середині тайму Вайзер з далекої відстані цілив у дев'ятку, але знову кіпер "Ротен" був на висоті (в прямому і переносному значенні). За мить Н'їнмах таки вивів гостей вперед – VAR угледів порушення правил під час взяття воріт і врятував честь Баварії. Господарі виглядали доволі беззубо – можна згадати хіба удар Упамеакано низом, з яким без проблем впорався Цеттерер.

По перерві Вердер забив вдруге – цього разу без порушення. Вайзер не дозволив м'ячу вийти за лінію після навісу з центра поля, промчав правим флангом до штрафного, накрутив захисника, змістився ближче до центру і гарматним ударом пробив під поперечину без шансів для Нойєра.

Тухель відповів трьома замінами, максимально наситивши напад і оголивши тил. Мало бути цікаво, але все завершилось мінімальною поразкою. Як наслідок, Баварія з 41 очком залишилась другою, а Вердер піднявся на 12 місце, набравши 20 пунктів.

У ще одному матчі Борусія М поступилась Аугсбургу. "Жеребці" вийшли вперед в середині першого тайму і пішли на перерву перемагаючи. Одразу після відпочинку два швидкі голи "фугерів" перевернули все з ніг на голову і, в результаті, принесли підопічним Йеса Торупа три очки. Аугсубург зумів обійти Борусію і піднятись з 14-ї на 10-ту сходинку.

Штутгарт сенсаційно поступився Бохуму, Борусія Д на виїзді розгромила Кельн, Фрайбург у меншості дотиснув Хоффенхайм