УКР РУС

Баварія – Динамо: прес-конференція Луческу – про втрату Буяльського, шанси проти машини і 0:7 у Мюнхені з Шахтарем

28 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу поспілкувався з пресою напередодні матчу Ліги чемпіонів проти Баварії.

"Ви маєте рацію, вони виглядають, як машина, яка запрограмована на перемоги. Там найкращі футболісти чемпіонату Німеччини з великим досвідом і великим талантом. Хочу, щоб моя команда йшла з поля з високо піднятою головою і щоб їм не було соромно за виконану роботу.

Циганков озвучив головне завдання Динамо у матчі проти Баварії

Будемо грати. Це найсильніша команда в Лізі чемпіонів. У неї великі шанси виграти цей турнір. Це збалансована команда з фізично сильними і швидкими футболістами. Хочемо показати, що можемо боротися з такими суперниками в Лізі чемпіонів.

Буяльський – один з наших найкращих гравців, який був у найкращій формі. У всіх іграх у нього був найвищий ККД. Це той гравець, який дуже добре грає в атаці, але ще краще працює в обороні, робить багато перехоплень. Віталій міг би нейтралізувати Кімміха, тому що вся гра Баварії проходить через нього.

Досвід гри проти Баварії Гвардіоли на чолі Шахтаря? Навіть не хочу коментувати ту гру. Ця Баварія сильніша, ніж та. Пам'ятаю, що ми тоді добре зіграли у Львові, а на виїзді все вирішили вилучення і пенальті", – цитує Луческу Динамоманія.

Баварія – Динамо: передматчева прес-конференція Нагельсманна – про козирі Києва, план на матч і готовність лідерів