УКР РУС

Батько Яремчука пояснив, чому форвард збірної України не полетів з Бенфікою у Москву на матч ЛЧ

4 серпня 2021 Читать на русском

Форвард Бенфіки Роман Яремчук іще не готовий грати за свою нову команду. Про це розповів батько футболіста – Олег Яремчук.

"Я вважаю, що головний тренер Бенфіки Жорже Жезус правильно зробив, не включивши Романа до складу делегації. І не тільки тому, що у Бенфіці відразу п'ять гравців амплуа Яремчука планомірно готувалися до поєдинку зі Спартаком.

Динамо солідно збагатилося на трансфері Яремчука в Бенфіку – бельгійський ЗМІ розкрив суму

Потрібно врахувати, що у лісабонській команді син провів лише кілька тренувань, отже ще необхідний час для адаптації. До того ж не можна забувати, що після повернення з відпустки зі своєю попередньою командою – Гентом, Роман взагалі не тренувався. Тому не було сенсу форсувати події.

Зараз син в Лісабоні наполегливо займається під керівництвом тренера з фізпідготовки. 7 серпня стартує чемпіонат Португалії, Бенфіка грає в гостях з Морейренсе. Роман докладає зусиль, щоб підійти до поєдинку у всеозброєнні, проте далі все буде залежати від рішення Жорже Жезуса", – цитує Яремчуа-старшого Meta-ratings.

"Має такий вигляд, наче готовий тр*хнути суперника": португальські ЗМІ і фани Бенфіки приймають Яремчука, але є проблема